Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ 20/5


Κανένας στη δουλειά! Όλοι στον Αγώνα! Συνεχίζουμε-κλιμακώνουμε!

Πέμπτη 20 Μάη

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ και την ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του σωματείου, στις 10.30 π.μ. στο Μουσείο.

Ανοιχτή συζήτηση-σύσκεψη του σωματείου, Τρίτη 18/5 στις 7.30 μμ στο Πολυτεχνείο (Γκίνη): " Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ".

Την Πέμπτη 20 Μάη, μέρα Πανεργατικής Γενικής Απεργίας, πιάνουμε το νήμα των μεγάλων διαδηλώσεων που συγκλόνισαν την Ελλάδα στις 5 Μαΐου για να ξεδιπλώσουμε μαζικούς, συντονισμένους κι αποφασιστικούς αγώνες, με κέντρο τους χώρους δουλειάς, για την απόκρουση της επίθεσης, την υπεράσπιση και διεύρυνση των μας δικαιωμάτων, την ανατροπή της αντεργατικής καταιγίδας.

Αντιπαλεύουμε τις επιλογές Κυβέρνησης -ΕΕ- ΔΝΤ, και απειθαρχούμε στις αντεργατικές πολιτικές τους. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών μας είναι αδύνατη χωρίς αντιπαράθεση με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις δεσμεύσεις που επιβάλλουν το Πρόγραμμα Σταθερότητας και ο «μηχανισμός στήριξης». Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που έχει απομείνει στους εργαζόμενους.

Συζητάμε συλλογικά για τα συμπεράσματα της απεργίας στις 5 Μάη και της μέχρι τώρα αγωνιστικής πορείας, για το μέλλον των αγώνων μας, και την δημιουργία αντιστάσεων και αγώνων σε χώρους δουλειάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: