Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !


το έγκλημα συνεχίζεται!

Συμπολίτες-ισσες,
μία ακόμα καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή της Αιξωνής έρχεται να ολοκληρώσει το σκηνικό της φρίκης και του περιβαλλοντικού εγκλήματος που στήνεται στην περιοχή μας, συμπληρώνοντας το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς του 2009 στην Τερψιθέα. Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας καταστροφής σε βάρος του ορεινού όγκου του Υμηττού, σε βάρος του περιβάλλοντος, σε βάρος της ζωής μας, καθώς χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης ακόμα καίγονται.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι «φυσικές καταστροφές» ανοίγουν τόσο το δρόμο σε μεγαλεπήβολους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς, όπως οι νέοι δρόμοι του ΥΠΕΧΩΔΕ με τις παλαιότερες φωτιές στην περιοχή του Σακέτα στο Βύρωνα και τα Γλυκά Νερά, όσο και της ικανοποίησης των οικονομικών συμφερόντων που λυμαίνονται τη Γλυφάδα από το βουνό μέχρι και την παραλία.
Αυτοί που επιθυμούν την «αξιοποίηση» του βουνού προς όφελος τους, «αξιοποιούν» πρώτα από όλα τα αποτελεσμάτα της φωτιάς, ώστε να διεκδικήσουν ένταξη στο σχέδιο πόλης οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί, να χτίσουν οι κατασκευαστικές εταιρίες και να κατοχυρωθούν ακόμα περισσότερο διαφόρων ειδών ιδιωτικών ή και δημοτικών χρήσεων, αφού ήδη «έντεχνα» έχουν ενταχθεί σε «Β Ζώνη Περιφερειακής Προστασίας» στο νέο ΠΔ «προστασίας» του ορεινού όγκου του Υμηττού – από μία τέτοια ζώνη ξεκίνησε άλλωστε και η σημερινή φωτιά -, ενώ αύριο θα επαναφέρουν ευκολότερα και τους σχεδιασμούς για μία ακόμα επέκταση της Αττικής οδού και της σήραγγας Υμηττού, που θα συνδέει τα επιχειρηματικά κέντρα του σχεδιαζόμενου μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό και αυτού στα Σπάτα.
Ήρθε πλέον η στιγμή να δούμε την αλήθεια κατάματα. Μια αλήθεια που είναι σκληρή για τους υπαίτιους και ακόμη σκληρότερη για εμάς, τη ζωή μας, τις γειτονιές μας και τη φύση.
Την αλήθεια που λέει ότι όλη η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίου και ότι από τη μεγαλύτερη πόλη μέχρι το μικρότερο χωριό κάθε μικρός ή μεγάλος ελεύθερος χώρος αλλά και κάθε βουνό και κάθε παραλία, είναι προς πώληση και αντικείμενο κερδοφορίας για κάθε είδους κατασκευαστική, τουριστική και εμπορική δραστηριότητα, συνεπώς όταν τα δάση εμποδίζουν καίγονται, όταν τα βουνά εμποδίζουν ισοπεδώνονται και όταν οι κάτοικοι αντιστέκονται καταστέλλονται!
Την αλήθεια που λέει ότι η Γλυφάδα απέκτησε έναν νέο «δήμαρχο της φωτιάς», του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά, αλλά και «πρώτο τη τάξη καταπατητή», που όχι απλά στηρίζει τους αντιδραστικούς σχεδιασμούς του κράτους για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου, αλλά ταυτόχρονα, για να ικανοποιήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα, στηρίζει και τα οικονομικά συμφέροντα που «έχουν βάλει στο μάτι» το βουνό. Δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί προεκλογική δέσμευση της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ η επέκταση του σχεδίου πόλης στην περιοχή της Τερψιθέας, ή η θέση για επέκταση τη Β Ζώνης εις βάρος της Α Ζώνης στο νέο ΠΔ, ούτε βέβαια και το «στήσιμο» με τη συνεργασία του μητροπολίτη Γλυφάδας αυθαίρετου νεκροταφείου μέσα στην καμένη έκταση του 2009, που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα και εντός της Α Ζώνης Προστασίας, επιδιώκοντας να επεκτείνει την πόλη σε μία ακόμα περιοχή φιλέτο.
Την αλήθεια που λέει ότι κράτος, κυβέρνηση και δημοτικές αρχές φέρουν ακέραιη την ευθύνη της καταστροφής, καθώς συνεχώς και συντεταγμένα συνωμοτούν ενάντια στις ανάγκες και τα συμφέροντα μας ως κατοίκων και ως εργαζομένων, που λέει ότι η ανάπτυξη τους και τα κέρδη τους οπλίζουν τα χέρια των εμπρηστών.

Συμπολίτες-ισσες,
για μία ακόμα φορά ο Υμηττός ακόμα καίγεται. Για πόσο θα τους το επιτρέπουμε;

Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!
Να αντισταθούμε!

Άμεση απομάκρυνση του παράνομου νεκροταφείου
Άμεση αναδάσωση των καμένων εκτάσεων
Απόλυτη προστασία του Υμηττού – Απόσυρση κάθε χρήσης & εγκατάστασης
Καμία σκέψη για νέους αυτοκινητόδρομους


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΟΥΝΤΑΣ-ΠΛΑΚΑΣ

Συγκέντρωση και συζήτηση για το θέμα του κλεισίματος και της μεταβολής των ακτών από τα ξενοδοχεία έγινε σήμερα στο "Τσιφλίκι" της Ελούντας, αντί της προγραμματισμένης πορείας.
Στη συζήτηση ακούστηκαν απόψεις σχετικά με τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν, ενώ έγινε ενημέρωση από την εκπρόσωπο του συλλόγου φίλων φουρνής σχετικά με τις ενέργειες που έγιναν από πέρυσι μέχρι σήμερα. Συμφωνήθηκε η συγκρότηση μιας επιτροπής και η διοργάνωση σχετικής ημερίδας. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία οποιουδήποτε εκπρόσωπου του Δήμου Αγίου Νικολάου, παρότι το κάλεσμα είχε γίνει από πολιτιστικούς συλλόγους και την οικολογική κίνηση.

(το κείμενο και οι φωτό είναι από το blog 'merambello news)
Να θυμήσω και το ποστ για την περσινή πορεία.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΕ ΕΛΟΥΝΤΑ-ΠΛΑΚΑ

(ευελπιστώ να ανεβάσω φωτο/βιντεο που δείχνουν πως μόνο με ... λεωφορείο βλέπεις από το δρόμο τη θάλασσα, ενώ για πρόσβαση ούτε λόγος...)

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ !

Μια που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη κάνοντας τα μπάνια μου και προσπαθώντας να απολαύσω τη θερινή ραστώνη, το blog θα ενημερώνεται με πολύ αργούς ρυθμούς (όπως άλλωστε έχουν καταλάβει οι αναγνώστες του)

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ INTERNETQ

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σε ότι αφορά μια σειρά γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στην εταιρία InternetQ. Τόσο η εργοδοσία, όσο και διάφοροι συνοδοιπόροι της έχουν εξαπολύσει, μέσω ορισμένων ΜΜΕ, επίθεση αποσκοπώντας στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σε σχέση με την εργασιακή πραγματικότητα εντός της εταιρίας. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να αναφέρουμε τα πραγματικά στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας αλλά και τα γεγονότα που συνέβησαν από τις 11/07 μέχρι και σήμερα.

Η ανάπτυξη της εταιρείας συνδέεται άμεσα με την ολοένα και αυξανόμενη εντατικοποίηση της εργασίας είτε μέσω απλήρωτης υπερωριακής απασχόλησης, είτε μέσω των ακυρώσεων αδειών, είτε ακόμα και μέσω πιέσεων που ασκούνταν από τους προϊσταμένους των τμημάτων για να καπνίζουμε λιγότερο. Οι πιέσεις αυτές κορυφώθηκαν στα τέλη Μαΐου όταν ζητήθηκε από μεγάλο αριθμό εργαζομένων να δουλέψουν υπερωριακά και τα σαββατοκύριακα, χωρίς να αμειφθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα project εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί και το οποίο κατά ομολογία ακόμα και των προϊσταμένων ήταν εκτός πραγματικότητας.

Στις 11/07 και ενώ μόλις είχε παρέλθει η προθεσμία για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project απολύθηκε ο πρώτος συνάδελφος με την αιτιολογία ότι δεν είχε ολοκληρώσει τη δουλειά του εντός χρονοδιαγράμματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι κανένας απολύτως από τους εργαζομένους που δούλευαν πάνω στο συγκεκριμένο project δεν είχε ολοκληρώσει το κομμάτι του και κανένας δεν εξαρτιόνταν από τη δουλειά του συναδέλφου που απολύθηκε. Το «λάθος» του συναδέλφου ήταν ότι αρνήθηκε να δουλέψει Σάββατα χωρίς να αμειφθεί για αυτά. Ο στόχος ήταν ξεκάθαρα ο εκφοβισμός των εργαζομένων έτσι ώστε να επιβληθεί το καθεστώς της απλήρωτης υπερωριακής εργασίας. Την επόμενη μέρα ακολούθησε δεύτερη απόλυση εις βάρος συναδέλφου τρεις ώρες αφού είχε μοιράσει προκηρύξεις που καλούσαν τους συναδέλφους σε Γενική Συνέλευση στο ΕΚΑ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της πρώτης απόλυσης. Στις 15/07 πραγματοποιήθηκαν τρεις απολύσεις ακόμα, εις βάρος εργαζόμενων οι οποίοι είχαν διαφωνήσει ανοικτά με τις δύο πρώτες απολύσεις και καλούσαν τους συναδέλφους τους σε οργανωμένη δράση απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι πέντε απολυμένοι είχαν γνωστή συνδικαλιστική δράση καθώς οι δύο ήταν μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) και οι τρεις του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ), δηλαδή των δύο κλαδικών σωματείων.

Η προσπάθεια αποσιώπησης, από τη μεριά της εργοδοσίας, του καθεστώτος της απλήρωτης υπερωριακής εργασίας κατέρρευσε στις 18/07 όταν σε έλεγχο της επιθεώρησης εργασίας βρέθηκαν περίπου 30 εργαζόμενοι να δουλεύουν εκτός ωραρίου ενώ ακόμα και τα τελευταία Σάββατα υπάρχουν εργαζόμενοι που εργάζονται απλήρωτα.

Όσο για τους ισχυρισμούς περί μειωμένης απόδοσης μας, πέραν του ότι ουδέποτε μας έγινε σύσταση για κάτι τέτοιο, την καλύτερη απάντηση θα τη δώσουν οι συνάδελφοι μας οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την ποιότητα της δουλειάς μας.

Σε ότι αφορά τις 2 απεργίες που πραγματοποιήθηκαν στις 19/07 και στις 28/07 έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

  • Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούσαν να εργαστούν εισήλθαν στους χώρους δουλειάς, δηλαδή ένας
  • Η νομιμότητα των απεργιών ήταν ξεκάθαρη, γι’ αυτό άλλωστε η εταιρία δεν κινήθηκε νομικά για να τις κηρύξει παράνομες και γι’ αυτό οι προσπάθειες της να τις σπάσει μέσω εισαγγελέα, αστυνομίας και βουλευτών έπεσαν στο κενό
  • Τα περί απειλής προπηλακισμού εις βάρος εργαζόμενων είναι γελοιότητες, σε αντίθεση με την παρουσία μισθωμένων μπράβων από την εργοδοσία
  • Η δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού μέσω του μαντρώματος των συναδέλφων μέσα σε λεωφορείο και η απόπειρα να εισέλθει στον προαύλιο χώρο της εταιρίας περνώντας πάνω από μέλη της απεργιακής περιφρούρησης είναι πραγματικότητα
  • Οι εκβιασμοί προϊσταμένων προς τους συναδέλφους να μπουν να δουλέψουν αποτελούν επίσης πραγματικότητα
  • Η αδιαφορία της εργοδοσίας να κανονίσει την επιστροφή των συναδέλφων με λεωφορείο, όπως κανόνισε και τον ερχομό τους, είναι δυστυχώς πραγματικότητα

Ο σεβασμός της εταιρίας απέναντι στους θεσμούς και στους νόμους είναι ξεκάθαρος και από τη στάση που κράτησε όταν ζήτησε αναβολή της τριμερούς συνάντησης στην επιθεώρηση εργασίας που είχε οριστεί για τις 02/08 με τη προσχηματική δικαιολογία του φόρτου εργασίας.

Στο ψευτοδίλημμα που θέτουν πως είτε θα μεταφέρουν τον κύριο όγκο εργασιών εκτός Ελλάδας είτε θα δουλεύουμε απλήρωτοι, δεν απαντάμε καν. Η απάντηση μας θα έρθει μέσα από τον οργανωμένο αγώνα με την στήριξη των σωματείων μας, αλλά και αλληλέγγυου κόσμου. Δε δεχόμαστε την καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων που οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε. και η τρόικα προωθούν και έχουν κερδηθεί με αίμα.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ INTERNETQ

02/08/11

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

Linux 3.0 & KDE 4.7


Τις τελευταίες μέρες, είχαμε αφ'ενός την μετάβαση του πυρήνα του Linux από τα 2.6.x στο 3.0 (περισσότερο για εμφανισιακούς λόγους / δεν έχει δραστικές διαφορές)
παραθέτω την ανακοίνωση του Linus Torvalds

From: Linus Torvalds linux-foundation.org>
Subject: Linux 3.0 release
Newsgroups: gmane.linux.kernel
Date: 2011-07-22 02:59:53 GMT (1 week, 3 days, 11 hours and 1 minute ago)

So there it is. Gone are the 2.6. days, and 3.0 is out.
This obviously also opens the merge window for the next kernel, which
will be 3.1. The stable team will take the third digit, so 3.0.1 will
be the first stable release based on 3.0.
As already mentioned several times, there are no special landmark
features or incompatibilities related to the version number change,
it's simply a way to drop an inconvenient numbering system in honor of
twenty years of Linux. In fact, the 3.0 merge window was calmer than
most, and apart from some excitement from RCU I'd have called it
really smooth. Which is not to say that there may not be bugs, but if
anything, there are hopefully fewer than usual, rather than the normal".0"
problems.And as I already mentioned yesterday, I'm hoping the 3.1 merge window
will be calm too, because due to the delays the latter half of the
merge window will fall into my vacation time. I briefly considered
simply waiting two extra weeks, but quite frankly, that wouldn't
really have solved anything (it would have made the merge window
instead fall into LinuxCon and my divemaster weekends).
So I'm going to try to keep to the normal two-week merge window, but
if it ends up being too busy for me to keep up, I may end up extending
the window just so that I can merge everything. However, even if that
happens, that will *not* mean that I will accept big pull requests for
longer, it just means that I may end up delaying things to catch up
with timely merge requests.
That said, judging by past experience, the summer merge windows often
tend to be quieter, so maybe I worry needlessly. Much of Europe is
starting to go on vacation, and parts of the US are being fried to acrisp,
so maybe 3.1 will be calm too.
Anyway, what has changed since -rc7 is mainly some RCU interaction
swith the scheduler, and the RCU problems should hopefully be behind
us. The pathname lookup race is also fixed. There's a few DRI fixes
(i915 modesetting, and some Radeon fixes), and Al walked through some
more esoteric VFS d_lock issues. Other than that it's really pretty
small and random.
The shortlog from -rc7 is appended, the bigger "everything since
2.6.39" list is obviously unmanageable.                               
Linus

ενώ παράλληλα βγήκε και η νέα έκδοση του KDE, η 4.7


New KDE Applications, Workspaces and Development Platform Releases Bring New Features, Improve Stability

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΜΤ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ INTERNETQ

ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Την Πέμπτη 28 Ιούλη πραγματοποιήθηκε νέα 24ώρη απεργία, η οποία κηρύχθηκε από το ΣΜΤ και το ΣΕΤΗΠ  ενάντια στις 5 συνδικαλιστικές και καταχρηστικές απολύσεις συναδέλφων και την παραβίαση των ωραρίων εργασίας και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η απεργία περιφρουρήθηκε τόσο στην έδρα της επιχείρησης στην Κυψέλη, όσο και στο κτίριο που μίσθωσε η εργοδοσία στο Κορωπί, νομίζοντας πως θα αποφύγει νέες απεργίες μετά την κινητοποίηση της 19ης Ιούλη. Οι εργαζόμενοι δεν εισήλθαν στους χώρους δουλειάς, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι η εποχή της λογικής «έχω λεφτά και κάνω ότι θέλω» που εφαρμόζεται στην εταιρία δεν περνά πια και πως οι εργαζόμενοι μπορούν να την αντιμετωπίζουν αποφασιστικά. Η απεργία της 28ης Ιούλη όμως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως αντιλαμβάνεται η εργοδοσία όχι μόνο το δικαίωμα στην εργασία αλλά και τον ίδιο τον εργαζόμενο.
Απέδειξε ότι ακριβώς 31 χρόνια μετά τη δολοφονία της συνδικαλίστριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, η οποία ενώ μοίραζε προκηρύξεις έξω από εργοστάσιο παρασύρθηκε από πούλμαν που βγήκε με ταχύτητα από την πύλη προκειμένου να μην τις παραδώσει στα χέρια των εργατών που βρίσκονταν σε αυτό, υπάρχουν ακόμα αφεντικά:
που δεν διστάζουν να δώσουν εντολή σε οδηγό λεωφορείου να πέσει πάνω σε ανθρώπους που περιφρουρούν την απεργία.
που αντιλαμβάνεται τους εργαζόμενους σαν πρόβατα, μαντρώνοντας τους σε πούλμαν και απαγορεύοντας την έξοδο τους από αυτό, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.
που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στην απεργία ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα αλλά και την μεσολάβηση του ακροδεξιού  Άδωνι Γεωργιάδη για να σπάσει η απεργία.
 Ακόμη φάνηκε ότι μετά και την εισαγωγή της εταιρίας στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, λεφτά υπάρχουν αλλά για να δίνονται σε μπράβους της νύχτας που απειλούσαν συναδέλφους και απεργούς και όχι στους υπαλλήλους της. Απέδειξε ότι χωρίς τους εργαζόμενους είναι ανίκανη να κάνει το παραμικρό, αφού παρά το γεγονός ότι όλοι οι προϊστάμενοι εισήλθαν στο κτίριο, αντί να δουλέψουν προτίμησαν να τραβάνε βίντεο, να ζητάνε από τους εργαζόμενους να σπάσουν την απεργία και να απειλούν τα μέλη των σωματείων και τους αλληλέγγυους, προσπαθώντας ασταμάτητα να δημιουργήσουν προβοκάτσιες. Φάνηκε το ενδιαφέρον της για το ανθρώπινο δυναμικό της, παρατώντας το στον ήλιο επί ώρες και καταλήγοντας στο τέλος να ζητάει από τα μέλη των σωματείων να μεταφέρουν τους συναδέλφους στον προαστιακό με ΙΧ. Απέδειξε, εν τέλει, τον πανικό της απέναντι σε οργανωμένους και αποφασισμένους εργαζόμενους.
Η συγκεκριμένη απεργία έδειξε ότι η μοναδική απάντηση απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία είναι η αλληλεγγύη ανάμεσα στους συναδέλφους. Έκανε φανερό ότι η αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων που προωθούν η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και η τρόικα μπορεί να μπλοκαριστεί μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων. Έδειξε ότι ανεξάρτητα από τον χώρο δουλειάς η απεργία αποτελεί το ισχυρότερο όπλο μας για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας.
    * Όσο τα στελέχη δηλώνουν προκλητικά ότι βγάζουν παραπάνω από 10.000€ το μήνα θα παλεύουμε ενάντια στην απλήρωτη υπερωριακή εργασία και στα σχέδια για μειώσεις μισθών.
    * Όσο η απάντηση στο ερώτημα «γιατί φέρατε μπράβους» είναι «δεν είδατε τίποτα ακόμα», θα απαιτούμε την ανάκληση των απολύσεων και το πάγωμα μελλοντικών απολύσεων.
    * Όσο θα προσπαθούν να φορτώσουν την κρίση που εκείνοι δημιούργησαν σε εμάς, θα ζητάμε μόνιμη και σταθερή εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους.
                               ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ)Πλατεία Καρύτση 10, ΑΘΗΝΑ, http://www.somtechnik.gr, τηλ: 6936 760879, 6932 290229, 6946 799833