Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14/2

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



Σήμερα, 14 Φλεβάρη 2012 αποφασίσαμε συλλογικά να καταλάβουμε το δημαρχείο
. Η αιτία είναι η καθημερινή εξαθλίωση των ζωών μας, που εντείνεται περισσότερο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, και η δολοφονική καταστολή κάθε μορφής αντίστασης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την πορεία της Κυριακής 12 Φλεβάρη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες. Ανάμεσα τους και ένα μέλος της Ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Αγίας Παρασκευής, που συμμετείχε στο οργανωμένο μπλοκ της συνέλευσης που διαλύθηκε από τα χημικά στο Σύνταγμα.

Είμαστε άνεργοι-ες, επισφαλείς εργαζόμενοι-ες, φοιτητές-τριες, κάτοικοι της περιοχής. Μετατρέπουμε το Δημαρχείο της πόλης σε κέντρο αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που επιβάλλουν τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά.

Καλούμε όλους-ες, τους/τις κατοίκους της Αγίας Παρασκευής σε ανοιχτή συνέλευση, σήμερα στις 6.30 μμ στο κατειλημμένο δημαρχείο για να συνδιαμορφώσουμε τους όρους της ζωής μας με δομές αλληλεγγύης και αντίστασης και να αποφασίσουμε μαζί για τη συνέχιση του αγώνα.


Άμεση απελευθέρωση-Παύση κάθε δίωξης
των συλληφθέντων

Αντίσταση-Αυτοοργάνωση-Αλληλεγγύη
σε κάθε γειτονιά

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ, ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΟ ΚΑΤEIΛHΜΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: