Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

Aνοιχτή διάθεση προϊόντων της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ και παρέμβαση ενημέρωσης για το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ανοιχτή διάθεση προϊόντων της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ και παρέμβαση ενημέρωσης, στην πλατεία Καπνικαρέας, 12:00 - 18:00.
Η δράση οργανώνεται ενόψει του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης που οργανώνεται από το Σωματείο της ΒΙΟΜΕ, την ελεύθερη αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3, το Σωματείο Τσιμέντων Χαλκίδας, τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών, τις επιτροπές αγώνα Σχολικών Φυλάκων και των καθηγητών σε διαθεσιμότητα.
Όπως αναφέρεται στο κοινό κάλεσμά τους:

Βγαίνουμε από τον δρόμο τις κοινωνικής καταστροφής! Μπαίνουμε ενωμένοι στο δρόμο του αγώνα! 
Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Παλεύουμε να πάρουμε στα χέρια μας και να αρχίσουν επιτέλους να λειτουργούν τα εργοστάσια, να επαναπροσληφθούν όλοι όσοι απολύθηκαν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στη διάρκεια των πέτρινων χρόνων των μνημονίων και της ολομέτωπης επίθεσης κράτους-κεφαλαίου, να βγει επιτέλους στον αέρα η φωνή της ίδιας της κοινωνίας μέσα από ένα πραγματικά δημόσιο Μέσο Ενημέρωσης με την απαραίτητη πια επαναλειτουργία της ΕΡΤ χωρίς άλλη καθυστέρηση. 

Οργανώνουμε το καραβάνι αλληλεγγύης και αγώνα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα για να κάνουμε πράξη  τη δυνατότητα να πάρουμε πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας από αυτούς που μας την ποδοπάτησαν.

Δεν διαπραγματευόμαστε τις εργατικές και κοινωνικές μας ανάγκες!
Με αδιαμεσολάβητο αγώνα διαρκείας, αυτοδιαχείριση, άμεση δημοκρατία,
σωματεία βάσης, ταξική ενότητα και αλληλεγγύη
όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!
Καλούμε όλο τον εργαζόμενο και άνεργο πληθυσμό, την κοινωνική πλειοψηφία που πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές, τα προγράμματα διαρκούς λιτότητας και την καταστροφή που έφερε η καπιταλιστική κρίση να σταθούν δίπλα μας για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την άμεση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων μας.
Η νίκη είναι κοντά. Όχι γιατί μας περιμένει, αλλά γιατί ΕΜΕΙΣ βαδίζουμε προς αυτήν.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://biom-metal.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: