Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

ΚΟΨΙΜΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΜΕ NO ROOT FIREWALL ΣΕ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ANDROID


Αν έχετε κάποιο smartphone κινεζικής προέλευσης (που είναι ψιλομονόδρομος τελευταία με τα χρήματα που έχει διαθέσιμα ο κόσμος) είναι αρκετά πιθανό να έχετε έρθει αντιμέτωποι με το φαινόμενο των συνεχών και αδιάκοπων pop ups που δεν σταματάνε με κανένα antivirus, antimalware, cleaner κλπ

Μια που είδα το πρόβλημα και μου έσπασε τα νεύρα το καλοκαίρι ας δώσω τη λύση, που τουλάχιστον δείχνει να δουλεύει σε κινητά της DOOGEE .(την ιδέα την πήρα ψάχνοντας σε forum όπως αυτό)

Tο πρόβλημα λοιπόν είναι μια διεργασία συστήματος που πρέπει να μην έχει πρόσβαση στο internet και αυτή είναι η com.android.snap .
Μπορούμε να κόψουμε την πρόσβαση σε αυτήν με τη βοήθεια του NoRoot Firewall, που είναι όπως λέει και το όνομά του ένα old school firewall που δε χρειάζεται root access και κάνει αυτό που θέλουμε. Κάθε εφαρμογή που θέλει να βγει στο internet πρέπει να πάρει το ok από το NoRoot για να βγει, διαφορετικά απλά δεν έχει πρόσβαση .
Επιπρόσθετα μπορεί να γίνει και απενεργοποίηση της συγκεκριμένης εφαρμογής μέσα από 'Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Εμφάνιση συστήματος' και σκρολάροντας μέχρι το com.android.snap
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: